Ανακαλύψτε την αξία της
ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Ηcloud υπηρεσία E-Invoicing της ECOS, αυτοματοποιεί τη διαδικασία τιμολόγησης της επιχείρησής σας, με την αποστολή και αρχειοθέτηση πιστοποιημένων ηλεκτρονικών παραστατικών. Λειτουργώντας στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, αξιοποιεί το μοντέλο SaaS (Software as a Service), απαλλάσσοντάς σας από κάθε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων τιμολογίων.

Η υπηρεσία E-Invoicing διασυνδέεται εύκολα με κάθε σύστημα τιμολόγησης ή λογισμικού της αγοράς, αποτελώντας την ιδανική λύση διαχείρισης εκδιδόμενων παραστατικών για κάθε επιχείρηση.

Με πιστοποιήσεις ISO/IEC 20000:1-2011 και EN ISO 27001:2013 για τη διαχείριση υπηρεσιών και την ασφάλεια πληροφοριών αντίστοιχα, η πρωτοποριακή λύση της ECOS εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στη διαχείριση των δεδομένων σας.

Τα οφέλη της τιμολόγησης στο cloud

1. Μειώστε σημαντικά το κόστος σας

Εξοικονομήστε έως και το 80% του κόστους επεξεργασίας των παραστατικών σας, με την αποστολή και αρχειοθέτηση ηλεκτρονικών τιμολογίων.

2. Εισπράξτε γρήγορα τα χρήματά σας

Εισπράξτε τα τιμολόγιά σας σε λιγότερες ημέρες, περιορίζοντας δραστικά το χρόνο επεξεργασίας και παράδοσης των εκδιδόμενων παραστατικών στους πελάτες σας.

3. Εναρμονιστείτε με τα ΕΛΠ

Συμμορφωθείτε απολύτως με την ελληνική φορολογική νομοθεσία, πιστοποιώντας την αυθεντικότητα προέλευσης, την ακεραιότητα του περιεχομένου και την αναγνωσιμότητα των παραστατικών σας.

4. Αποκτήστε πρόσβαση από παντού

Δείτε -σε πραγματικό χρόνο- όλα τα παραστατικά που έχετε στείλει στους πελάτες σας, από όπου και αν βρίσκεστε, μέσα από το laptop, το tablet ή το smartphone σας.

5. Υποστηρίξτε τους πελάτες σας

Προσφέρετε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας. Παραδώστε τα τιμολόγιά σας, στη μορφή που αυτοί επιθυμούν, δίνοντάς τους παράλληλα, πρόσβαση στο web portal της υπηρεσίας.

6. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας

Αυτοματοποιήστε πλήρως τη διαχείριση των εκδιδόμενων παραστατικών σας. Κερδίστε πολύτιμο χρόνο καθημερινά και επικεντρωθείτε σε εργασίες που έχουν μεγαλύτερη αξία για την επιχείρησή σας.

Εξοικονομήστε έως

80%
Μελέτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπολόγισε το συνολικό κόστος της παραδοσιακής τιμολόγησης για τις ελληνικές επιχειρήσεις στα 3-4€ ανά τιμολόγιο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έκρινε ότι μπορεί να ξεπερνάει και τα 5-7€ ανά τιμολόγιο.
Μαθετε Περισσοτερα

Με ισχυρά

λειτουργικά χαρακτηριστικά

Διασύνδεση με οποιοδήποτε ERP

H υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της ECOS, διασυνδέεται με το εμπορικό λογισμικό ή το σύστημα τιμολόγησης της επιχείρησής σας, με τη χρήση ενός απλού API, προσφέροντάς σας έναν ασφαλή και άμεσο τρόπο αποστολής όλων των παραστατικών σας στους πελάτες σας.

Ευέλικτη παράδοση

Η υπηρεσία προσφέρει στην επιχείρησή σας την ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών σας, με την παράδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων (μέσω του web portal της υπηρεσίας) ή την αποστολή τους σε έντυπη μορφή (μέσω υπηρεσίας courier).

Ψηφιακή σήμανση

Η υπηρεσία παρέχει ψηφιακή σήμανση και πιστοποίηση σε κάθε ένα εκδιδόμενο παραστατικό, με σκοπό τη διασφάλισή σας έναντι κάθε φορολογικής αρχής.

Αρχειοθέτηση

Όλα τα παραστατικά που αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας, αρχειοθετούνται στο cloud για συνολικό διάστημα πέντε ετών από την ημερομηνία έκδοσής τους, ή και για περισσότερο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συνημμένα αρχεία

Μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να επισυνάπτετε και να αποστέλλετε μαζί με τα τιμολόγια των πελατών σας, σημαντικά συνοδευτικά αρχεία όπως φυλλάδια, συμβάσεις, φορτωτικά έγγραφα κα.

Προηγμένη αναζήτηση

Η υπηρεσία E-Invoicing διαθέτει προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης οποιουδήποτε τιμολογίου ή ακόμη και ομάδας τιμολογίων, μέσω απλών αναζητήσεων με λέξεις ή φράσεις-κλειδιά.

Μέγιστη ασφάλεια δεδομένων

Με πιστοποίηση ISO για την ασφάλεια δεδομένων και πρωτόκολλα ασφαλείας SSL, η ECOS εγγυάται μέγιστη ασφάλεια κατά τη διαχείριση των τιμολογίων της επιχείρησής σας, παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στο web portal της υπηρεσίας μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Μεταφόρτωση παλαιότερων παραστατικών

Η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της ECOS παρέχει τη δυνατότητα μεταφόρτωσης και ενσωμάτωσης στην υπηρεσία, και παραστατικών παλαιότερων ετών της επιχείρησής σας.

Πρόσβαση από παντού

Με τη χρήση οποιουδήποτε browser, τόσο εσείς, όσο και οι πελάτες της επιχείρησης σας, μπορείτε να έχετε ασφαλή πρόσβαση στην υπηρεσία σε πραγματικό χρόνο (24/7), από όπου και αν βρίσκεστε, με τη χρήση κάθε συσκευής.

1-to-1 marketing

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα που σας παρέχει το web portal της υπηρεσίας, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα στον πελάτη-παραλήπτη κάθε ενός τιμολογίου.

Δείτε πώς λειτουργεί η υπηρεσία ECOS E-Invoicing

Με Ενδιαφέρει

   Συμφωνώ με τη Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτικήΜάθετε τα πάντα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

Κατεβάστε το WHITE PAPER
Αποστολή
close-link