Ο καλύτερος τρόπος να αποστέλλετε
ηλεκτρονικούς λογαριασμούς

Ηcloud υπηρεσία E-Statement της ECOS, αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση παραγωγής και ηλεκτρονικής παράδοσης αναλυτικών λογαριασμών πελατών.

Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, αποβάλλει την πολυπλοκότητα από την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας, προσφέροντας ταχύτατη και ασφαλή παράδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών, πολλών σελίδων. Με την υπηρεσία E-Statement, μπορείτε να αποστέλλετε αναλυτικούς λογαριασμούς στους πελάτες σας, απευθείας από το σύστημα λογισμικού ή τιμολόγησης της επιχείρησής σας, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να δουν, να κατεβάσουν (ή ακόμη, να εκτυπώσουν) το λογαριασμό τους, τη στιγμή ακριβώς που το επιθυμούν, μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Με προηγμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά όπως πολλαπλοί τρόποι παράδοσης, προσθήκη διαφημιστικών banners και απεριόριστες δυνατότητες αρχειοθέτησης στο cloud, η υπηρεσία E-Statement αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία διαχείρισης των λογαριασμών των πελατών σας, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Κερδίστε μοναδικά οφέλη
Μεταβείτε από το χαρτί, στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς

Μειώστε τα έξοδά σας

Περιορίστε το κόστος της επιχείρησής σας, από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Μειώστε δραστικά τον όγκο χαρτιού, συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Kατάργηση εξόδων εκτύπωσης, εμφακέλωσης και ταχυδρομικής αποστολής
 • Απαλλαγή από κάθε ανάγκη φυσικής αποθήκευσης εγγράφων
 • Σημαντική μείωση του κόστους διαχείρισης λογαριασμών πελατών
 • Εξοικονόμηση χρόνου, καλύτερη αξιοποίηση διαθέσιμων πόρων

Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας

Δημιουργήστε και αποστείλετε άμεσα, πλήθος ηλεκτρονικών λογαριασμών.
Διαχειριστείτε με απόλυτη ασφάλεια όλα τα στάδια της διαδικασίας, σε πραγματικό χρόνο.

 • Αποστολή 1.000.000 ηλεκτρονικών λογαριασμών, σε λιγότερο από 1 ώρα
 • Δημιουργία πολυσέλιδων λογαριασμών, έως και 2.000 σελίδων
 • Ενσωμάτωση στοχευμένων διαφημιστικών μηνυμάτων σε κάθε λογαριασμό
 • Γρήγορη, αποτελεσματική διαχείριση ιδιαίτερων απαιτήσεων λογαριασμών

Βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σας

Παρέχετε στους πελάτες σας, αναβαθμισμένες υπηρεσίες υποστήριξης.
Προσφέρετέ τους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, εύκολα και γρήγορα.

 • Λήψη, προβολή ή και εκτύπωση λογαριασμού, οποιαδήποτε χρονική στιγμή
 • Εύκολη εύρεση και ανάκτηση ληφθέντων λογαριασμών
 • Real-time πρόσβαση σε κάθε λογαριασμό, μέσω οποιασδήποτε συσκευής
 • Ταχύτερη ανταπόκριση σε αιτήματα πελατών
Δημιουργήστε και αποστείλετε περισσότερους από

1.000.000

ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, σε λιγότερο από 1 ώρα
Με Ενδιαφέρει

Προηγμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά

Περισσότερες δυνατότητες

Ευέλικτη παράδοση

Η υπηρεσία E-Statement παράγει online τους λογαριασμούς των πελατών σας, παραδίδοντάς τους κάθε φορά, στην ακριβή μορφή που αυτοί επιθυμούν: ηλεκτρονική, έντυπη ή ακόμη και τις δύο.

Πρόσβαση από παντού

Οι πελάτες της επιχείρησής σας μπορούν να προβάλλουν τους ηλεκτρονικούς τους λογαριασμούς, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής (desktop, laptop, tablet ή smartphone).

Προσαρμοσμένη εμφάνιση

Με τη λύση ECOS E-Statement, δημιουργείτε ηλεκτρονικά έγγραφα λογαριασμών που αποτυπώνουν πλήρως την εικόνα της επιχείρησής σας, αποστέλλοντας τα στη μορφή αρχείου που επιθυμούν οι παραλήπτες (PDF, HTML κλπ.).

Ψηφιακή σήμανση

Η υπηρεσία E-Statement πιστοποιεί την ακεραιότητα των δεδομένων κάθε λογαριασμού, με μοναδική ψηφιακή σήμανση (μέσω αλγόριθμου κρυπτογράφησης HASH), παρέχοντας πλήρη εναρμόνιση με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις.

Αρχειοθέτηση

Όλοι οι λογαριασμοί πελατών, αποθηκεύονται αυτόματα στο cloud, βοηθώντας σας να ανακτήσετε εύκολα οποιοδήποτε λογαριασμό, τη στιγμή ακριβώς που τον χρειάζεστε, χωρίς να ανατρέχετε σε αρχείο εκτυπώσεων.

Εναλλακτικοί τρόποι ηλεκτρονικής παράδοσης

Οι πελάτες της επιχείρησής σας, μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο του λογαριασμού τους με όποιον τρόπο επιθυμούν: απευθείας από το email τους, μέσα από το web portal της υπηρεσίας ή πιστοποιώντας την ταυτότητά τους στην υπηρεσία (με προηγούμενη λήψη email ή SMS).

1-to-1 marketing

Με την υπηρεσία E-Statement, μπορείτε να ενσωματώσετε στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα (ακόμη και με ενεργά links) σε κάθε αναλυτικό λογαριασμό, προωθώντας τα απευθείας στο email του παραλήπτη.

Ειδοποιήσεις παράδοσης

Με την υπηρεσία E-Statement, έχετε real-time ενημέρωση αναφορικά με τη λήψη και την ανάγνωση των αρχείων από τους παραλήπτες, αποκλείοντας οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση των ηλεκτρονικών λογαριασμών των πελατών σας.

Μεταφόρτωση παλαιότερων λογαριασμών

Η ECOS σας παρέχει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε στην υπηρεσία, και παλαιότερους λογαριασμούς πελατών, συγκεντρώνοντας όλους τους εκδοθέντες λογαριασμούς της επιχείρησής σας, σε ένα ενιαίο ψηφιακό αρχείο.

Τεχνική υποστήριξη

Οι υπηρεσίες υποστήριξης της SoftOne προσαρμόζονται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας E-Statement.

Προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Τοποθετήστε διαφημιστικά banners στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς που αποστέλλετε στους πελάτες σας, κατευθύνοντάς τους στο εταιρικό σας website.

Με Ενδιαφέρει

  Με Ενδιαφέρει

     Συμφωνώ με τη Πολιτική Απορρήτου*

  *Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική