Όμιλος FF Group

Όμιλος FF Group

O Όμιλος FF Group είναι μια παγκόσμια ηγετική δύναμη στο χώρο της μόδας, που δραστηριοποιείται σε 30+ χώρες, με περισσότερα από 980 σημεία πώλησης παγκοσμίως και περίπου 5.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο. Σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε διεθνές επίπεδο, ιδιόκτητες μάρκες:  τη Folli Follie και τη βραβευμένη βρετανική εταιρεία κοσμημάτων Links of London.

Mega EURONICS

Mega EURONICS

Η Mega Euronics αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας περισσότερα από 245 σημεία λιανικής πώλησης. Η εταιρεία απασχολεί εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων, προσφέροντας στους πελάτες της, τις καλύτερες λύσεις της αγοράς, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Esha

Esha

Η Esha, από το 1962, παράγει τα καλύτερα προϊόντα στεγάνωσης και οδοποιίας για την παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής. Τα στεγανωτικά προϊόντα Esha, και ιδιαίτερα οι ασφαλτικές στεγανωτικές μεμβράνες, είναι ευρέως αποδεκτές από τον τεχνικό κόσμο ως τα πλέον αξιόπιστα υγρομονωτικά υλικά, με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία

Σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία

Ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί το μεγαλύτερο τερματικό σταθμό στην ελληνική επικράτεια. Με εγκαταστάσεις πλησίον του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ο σταθμός στεγάζει τα ΚΤΕΛ όλων των νομών της χώρας, με 800 αφίξεις και αναχωρήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ημερησίως, μεταφέροντας συνολικά περισσότερους από 25.000 επιβάτες.

ARTION

ARTION

Ο όμιλος εταιρειών ARTION ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται στην παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ARTION προσαρμόζεται στις προκλήσεις κάθε εποχής και αποτελεί σύμμαχο στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να ανταπεξέλθουν στις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

PESCANOVA Hellas

PESCANOVA Hellas

Η Pescanova Hellas αποτελεί θυγατρική εταιρεία του διεθνούς ομίλου ειδών αλιείας, με έδρα τη Redondela της Γαλικίας και βάση δραστηριοτήτων, το λιμάνι του Vigo. Με στόλο 120 και πλέον αλιευτικών σκαφών και ετήσιες πωλήσεις 150.000 τόνων προϊόντων, η Pescanova συγκαταλέγεται μεταξύ των 5 κορυφαίων εταιρειών εμπορίας κατεψυγμένων ειδών αλιείας, παγκοσμίως.

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

Tο Mediterraneo Hospital αποτελεί ένα σύγχρονο νοσηλευτικό κέντρο με 164 νοσηλευτικές κλίνες και 25+ ιατρικές ειδικότητες. Βασισμένο στα πρότυπα των «boutique hotels», το Mediteranneo εστιάζει σε πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο, οικείο, με διακριτική πολυτέλεια.