Δέσμευση για μέγιστη
ασφάλεια και αξιοπιστία

ΗSoftOne, διατηρώντας ηγετική θέση στην ανάπτυξη καινοτομικών cloud υπηρεσιών, δεσμεύεται για τη μέγιστη ασφάλεια και την υψηλή διαθεσιμότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Με έμφαση στη διαμόρφωση σχέσεων εμπιστοσύνης, η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην υιοθέτηση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών, θέτοντας παράλληλα αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Πιστοποιημένες υπηρεσίες

Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της, η SoftOne έχει πιστοποιήσει τα Συστήματα Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών που εφαρμόζει, κατά τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ISO/IEC 20000:1-2018 και EN ISO 27001:2005 αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας:

  • την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων cloud υπηρεσιών της
  • την υψηλή προστασία και ασφαλή διαχείριση των δεδομενων των πελατών της.

Οι πιστοποιήσεις ISO επιβεβαιώνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι η SoftOne ακολουθεί αυστηρά προδιαγεγραμμένες και πιστοποιημένες διαδικασίες και ελέγχους για τη συστηματική ανάπτυξη και διάθεση αξιόπιστων cloud υπηρεσιών στους πελάτες της.

Με την εγγύηση της Microsoft

Η Microsoft αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους cloud τεχνολογιών, διαθέτοντας στην αγορά μερικές από τις πλέον επιτυχημένες online υπηρεσίες, παγκοσμίως. Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία της, η εταιρεία αναπτύσσει και συνεχώς εξελίσσει λύσεις λογισμικού ασφαλείας, εφαρμογές διαχείρισης ελέγχου, καθώς και πρακτικές αντιμετώπισης απειλών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ισχυρή προστασία των υπηρεσιών και των δεδομένων των πελατών της.

Ασφάλεια και προστασία δεδομένων

Η πλατφόρμα Windows Azure της Microsoft μειώνει σημαντικά το κόστος, την πολυπλοκότητα, αλλά και τους ενδοιασμούς των επιχειρήσεων σχετικά με το ζήτημα της ασφάλειας του cloud. Ελάχιστοι οργανισμοί παγκοσμίως, μπορούν να προσφέρουν τις τεχνολογίες αιχμής και τις διαδικασίες ελέγχου που εφαρμόζει η Microsoft για τη διασφάλιση των cloud υπηρεσιών της, συμμορφούμενοι ταυτόχρονα με τις απαιτήσεις των πλέον αυστηρών προτύπων ασφαλείας. Οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται το Azure, αξιοποιούν πλήρως την ευελιξία,  την πολύχρονη εμπειρία, αλλά και την ισχυρή τεχνογνωσία της Microsoft, στη λειτουργία online υπηρεσιών.

Οι cloud υπηρεσίες ECOS, λειτουργούν στα υπερσύγχρονα data centers της Microsoft, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Windows Azure.

Με χρήση εξελιγμένων τεχνολογιών, η cloud πλατφόρμα Azure αποτελεί ένα αξιόπιστο και απολύτως ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας των δεδομένων που χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες ECOS της SoftOne.

Με την εγγύηση της Microsoft, του πρώτου παρόχου που έχει υιοθετήσει το πρότυπο ISO/IEC 27018 για την προστασία δεδομένων στο cloud, το Azure διασφαλίζει:

  • Αποκλειστικά ελεγχόμενη πρόσβαση σε όλους τους χώρους, αποκλειστικά εξουσιοδοτημένου προσωπικού
  • Υψηλή προστασία συστημάτων, ακόμη και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών
  • Ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον βιομηχανικών προδιαγραφών
  • Υψηλή διαθεσιμότητα δεδομένων 99,95%
  • Λειτουργία 24×7, με συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένα στελέχη της Microsoft.

Εναρμόνιση με διεθνή πρότυπα

Η Microsoft αξιολογεί συνεχώς τις διεργασίες της (σε συνεργασία με ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης), προκειμένου αυτές να παραμένουν ευθυγραμμισμένες με τις βέλτιστες πρακτικές, αλλά και τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ασφαλείας.