Σχετικά με τη SoftOne

ΗSoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών.

Η εταιρεία απασχολεί συνολικά περισσότερους από 170 εργαζόμενους, συγκαταλέγοντας στο δυναμικό της ορισμένα από τα πλέον διακεκριμένα στελέχη του χώρου της πληροφορικής. Η έδρα της SoftOne βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ παράλληλα διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς και θυγατρική επιχείρηση στο Βουκουρέστι.

Η SoftOne δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 20.000 επιχειρήσεις. Μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 300 και πλέον εξειδικευμένων συνεργατών της, προσφέρει στους πελάτες της μία σειρά λύσεων λογισμικού Soft1, που ενσωματώνουν -σε μία ισχυρή πλατφόρμα- το σύνολο των επιχειρησιακών τους λειτουργιών.

Παρουσιάζοντας πρώτη το 2007, σύγχρονες υπηρεσίες μηχανογράφησης βάσει του διεθνούς μοντέλου SaaS, η SoftOne κατέχει σήμερα την ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά cloud ERP, με περισσότερες από 4.500 επιτυχημένες εγκαταστάσεις. Το 2011, απέσπασε σημαντική βράβευση στον παγκόσμιο διαγωνισμό αναδυόμενων τεχνολογιών της Microsoft, για τη λειτουργία του Soft1 ERP στην cloud πλατφόρμα Microsoft Windows Azure.

Υιοθετώντας τις βέλτιστες πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας και αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η SoftOne εφαρμόζει από το 2014, ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ISO/IEC 20000:1-2018 και EN ISO 27001:2013 αντίστοιχα.

Η SoftOne αναπτύσσει τις υπηρεσίες ECOS, μία σειρά πρωτοποριακών λύσεων που αυτοματοποιούν πλήρως την εκτέλεση κρίσιμων επιχειρησιακών διαδικασιών. Αξιοποιώντας τις διευρυμένες δυνατότητες του cloud, οι υπηρεσίες ECOS βοηθούν κάθε επιχείρηση να βελτιστοποιήσει την καθημερινή της λειτουργία, επιτυγχάνοντας μείωση κόστους, ελαχιστοποίηση λαθών και αύξηση της παραγωγικότητας των ανθρώπων της.