Ξεχάστε για πάντα
την αποστολή έντυπων λογαριασμών

Ηυπηρεσία E-Statement αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αποστέλλει ηλεκτρονικές καταστάσεις λογαριασμών στους πελάτες της. Η πλατφόρμα της ECOS, διαχειρίζεται τα δεδομένα των λογαριασμών σας, παρέχοντας στους παραλήπτες άμεση και ασφαλή πρόσβαση στην ηλεκτρονική τους μορφή.

Ένα αρχείο που περιέχει τα δεδομένα λογαριασμών όλων των πελατών σας, αποστέλλεται στην υπηρεσία E-Statement, απευθείας από το σύστημα της επιχείρησής σας.

Εύκολη διασύνδεση με οποιοδήποτε σύστημα

Χωρίς πρόσθετες εγκαταστάσεις, παρά μόνο τη χρήση ενός απλού web API, η υπηρεσία διασυνδέεται εύκολα με το σύστημα λογισμικού ή τιμολόγησης, αλλά και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείτε (πχ CRM), προσφέροντας real-time ανταλλαγή δεδομένων.

Η υπηρεσία επεξεργάζεται τα δεδομένα των λογαριασμών, προχωρώντας σε μοναδική ψηφιακή σήμανση κάθε ενός λογαριασμού ξεχωριστά.

Πλήρης εναρμόνιση με τη φορολογική νομοθεσία

Η υπηρεσία E-Statement παρέχει μέγιστη ασφάλεια στην επιχείρησή σας, με τη χρήση αλγορίθμου κρυπτογράφησης HASH, εγγυώμενη την αυθεντικότητα προέλευσης, την ακεραιότητα του περιεχομένου, καθώς και την αναγνωσιμότητα των εκδιδόμενων αναλυτικών λογαριασμών πελατών.

Μετά την ψηφιακή σήμανση, η υπηρεσία εκδίδει τους τελικούς λογαριασμούς, διαμορφώνοντας την εμφάνιση του εγγράφου σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εσείς έχετε ορίσει.

Προσαρμοσμένη εμφάνιση

Η υπηρεσία προσαρμόζει τη μορφή των ηλεκτρονικών λογαριασμών στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, διασφαλίζοντας ότι τόσο η εμφάνιση, όσο και το περιεχόμενό τους, είναι πανομοιότυπα με εκείνα των λογαριασμών που αποστέλλονται σε έντυπη μορφή.

Οι λογαριασμοί που έχουν παραχθεί, παραδίδονται, από την υπηρεσία E-Statement, στους τελικούς παραλήπτες, με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν.

Ηλεκτρονικοί λογαριασμοί

Η ECOS παρέχει πολλαπλούς τρόπους παράδοσης λογαριασμών, ικανοποιώντας απόλυτα κάθε απαίτηση ασφαλείας των πελατών σας. Η υπηρεσία ειδοποιεί τον παραλήπτη για την έκδοση του λογαριασμού του μέσω email, παρέχοντάς του link είτε για να τον κατεβάσει, είτε για να συνδεθεί στο σχετικό web portal (όπου και μπορεί να τον παραλάβει). Εναλλακτικά, αποστέλλει ενημερωτικό email ή SMS, ζητώντας ταυτοποίηση των στοιχείων του παραλήπτη, προτού αυτός αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό του.

Έντυποι λογαριασμοί

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν επιθυμεί την παράδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών, η ECOS προχωράει αυτομάτως σε εκτύπωση, εμφακέλωση και αποστολή του λογαριασμού σε έντυπη μορφή (μέσω υπηρεσίας courier).

Όλοι οι λογαριασμοί που παράγονται από την υπηρεσία E-Statement της ECOS, αρχειοθετούνται αυτόματα στο cloud, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Εύκολη ανάκτηση

Τόσο τα αρχικά δεδομένα, όσο και οι τελικές καταστάσεις λογαριασμών που παράγονται από την υπηρεσία, αρχειοθετούνται στο cloud ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα, όποτε και αν αυτό χρειαστεί. Με τον τρόπο αυτό, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας μπορούν να ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματα των πελατών σας, ανατρέχοντας απλά στο σχετικό αντίγραφο ενός λογαριασμού.

Η υπηρεσία E-Statement διαθέτει ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε σε πραγματικό χρόνο, όλους τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς που εκδίδει η επιχείρησή σας.

Real-time έλεγχος

Με την υπηρεσία της ECOS, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία παράδοσης των ηλεκτρονικών σας λογαριασμών, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Συνδεόμενοι απλά στο admin portal, μπορείτε να δείτε εάν ο πελάτης έχει λάβει το σχετικό ενημερωτικό email και έχει κατεβάσει το λογαριασμό ή ακόμη, εάν υπήρξε αποτυχία παράδοσης του μηνύματος στον παραλήπτη.

Ζητήστε παρουσίαση

    Ζητήστε παρουσίαση

       Συμφωνώ με τη Πολιτική Απορρήτου*

    *Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική