Αυτοματοποίηση
σε όλα τα στάδια της τιμολόγησης

Ηυπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης ECOS, αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία αποστολής και αρχειοθέτησης των παραστατικών που εκδίδετε. Με ένα κλικ, αποστέλλετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά της επιχείρησής σας, τα οποία παραδίδονται στους πελάτες σας, στη μορφή που επιθυμούν (ηλεκτρονικά ή έντυπα).

Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας και την έκδοσή του στο εμπορικό λογισμικό της επιχείρησής σας, το παραστατικό αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία.

Εύκολη διασύνδεση με οποιοδήποτε business software

Σχεδιασμένη με την απαραίτητη ευελιξία, η υπηρεσία διασυνδέεται εύκολα με το ERP ή το σύστημα τιμολόγησης της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας την άμεση διαβίβαση των παραστατικών σας, τη στιγμή της έκδοσής τους.

Η υπηρεσία προχωράει σε ψηφιακή σήμανση και πιστοποίηση του παραστατικού, με σκοπό τη διασφάλισή σας έναντι κάθε φορολογικής αρχής.

Πλήρης εναρμόνιση με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)

Η υπηρεσία διαχειρίζεται τα παραστατικά της επιχείρησής σας, συμμορφούμενη πλήρως με όσα ορίζουν τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Νόμοι 4308/24-11-2014 και 4316/24-12-2014 και ΠΟΛ. 1003/31-12-2014), πιστοποιώντας την αυθεντικότητα προέλευσης, την ακεραιότητα του περιεχομένου και εξασφαλίζοντας την αναγνωσιμότητά τους.

Με την ολοκλήρωση της σήμανσης, η υπηρεσία προωθεί το παραστατικό στον τελικό παραλήπτη, σύμφωνα με τον επιθυμητό τρόπο παράδοσης.

Ηλεκτρονική παράδοση

Η υπηρεσία αποστέλλει ενημερωτικό email στον παραλήπτη, παραθέτοντάς του ένα link, μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί στο web portal και να παραλάβει το παραστατικό στην επιθυμητή μορφή αρχείου (PDF ή δομημένων δεδομένων) ή να το εκτυπώσει.

Παράδοση έντυπων παραστατικών

Σε περίπτωση που ο τελικός παραλήπτης δεν επιθυμεί την παράδοση ηλεκτρονικών παραστατικών, η υπηρεσία προχωράει αυτόματα στην εκτύπωση, εμφακέλωση και αποστολή του παραστατικού σε έντυπη μορφή, μέσω υπηρεσίας courier.

Η υπηρεσία, έχοντας φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, διευκολύνει την παρακολούθηση και διαχείριση, σε πραγματικό χρόνο, των παραστατικών σας.

Λειτουργική ενημέρωση

Ο πελάτης μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια στην υπηρεσία από παντού, με οποιαδήποτε συσκευή, και να ενημερωθεί πλήρως για τα παραστατικά που τον αφορούν. Μπορεί να τα αποδεχθεί και να τα παραλάβει στη μορφή που επιθυμεί, να τα σχολιάσει ή να τα αμφισβητήσει, να ανακτήσει τα αρχειοθετημένα τιμολόγια και να ενημερωθεί από διαδραστικά διαφημιστικά μηνύματα που μπορεί να τα συνοδεύουν.

Συνεχής παρακολούθηση

Κάθε στιγμή γνωρίζετε εάν ο πελάτης σας έχει λάβει γνώση, σχολιάσει, αμφισβητήσει ή αποδεχθεί το σχετικό παραστατικό. Σε περίπτωση διαφωνίας, μπορείτε -τόσο εσείς, όσο και ο πελάτης σας- να ανταλλάξετε σχόλια, τα οποία καταγράφονται και ακολουθούν το τιμολόγιο σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του.

Όλα τα παραστατικά που αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας, αρχειοθετούνται για συνολικό διάστημα πέντε ετών από την ημερομηνία έκδοσής τους, ή για περισσότερο, μετά από σχετική συμφωνία (και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης).

Αναζήτηση και ανάκτηση

Τα παραστατικά είναι διαθέσιμα κάθε στιγμή, τόσο για εσάς, όσο και για τους πελάτες σας. Σε περίπτωση διαφωνίας ή ελέγχου από αρμόδια φορολογική αρχή, μπορείτε εύκολα να τα αναζητήσετε με ελεύθερο κείμενο (full text search) και να τα ανακτήσετε μέσω της υπηρεσίας ή μέσω QR code, ώστε να τεκμηριώσετε την αυθεντικότητα και την ακεραιότητά τους.

Έως

57%
Η ολοκληρωμένη διαδικασία αυτοματισμού μεταξύ των συναλλασσόμενων μερών, μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση έως 57% από την πλευρά του εκδότη και αντίστοιχα, έως 62% από την πλευρά του παραλήπτη!
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζητήστε παρουσίαση

   Συμφωνώ με τη Πολιτική Απορρήτου*

*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτικήΜάθετε τα πάντα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

Κατεβάστε το WHITE PAPER
Αποστολή
close-link